Tentoonstelling 'Connect: 2 media, 1 verhaal' (Göttingen)

Logo Conn3ct

'Conn3ct: 2 media, 1 verhaal' zet de sociale media van vandaag tegenover gedrukte boeken uit de zestiende eeuw.  De tentoonstelling toont de impact van een nieuw medium op mensen en hun omgeving.

Hoe wordt een medium een verbindende factor? Wie investeert erin? Wie participeert? Wie controleert? Wie manipuleert?

Get Conn3cted!

Als bezoeker van Conn3ct leg je een uniek parcours af tussen historisch drukwerk en multimediale consoles. De tentoonstelling is zélf een sociaal medium. Je deelt er je meningen en voorkeuren met de andere bezoekers.

Log in en ontdek op een speelse manier de link tussen Luther en Twitter.

Reizende tentoonstelling

Van 7 oktober tot 18 december 2016 staat Conn3ct in de Paulinerkirche in Göttingen (Duitsland) naar aanleiding van het Vlaams-Nederlandse Gastlandschap op de Frankfurter Buchmesse.

In 2017 reist de tentoonstelling door naar Den Haag, Antwerpen en Hasselt.

Meer informatie vindt u op de website van Conn3ct.

07-10-2016 - 18-12-2016
  • 05-10-2016
  • David Coppoolse (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)