Colloquium ‘Geven voor erfgoed en cultuur in België’

De Koning Boudewijnstichting en FARO, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed, organiseren samen het driedelige, gratis colloquium ‘Geven voor erfgoed en cultuur in België’. Dat houdt de geefcultuur ten gunste van cultuur en erfgoed tegen het licht. Want wat is er nodig – bij beleidsmakers, culturele en erfgoedinstellingen én gevers – om oude en nieuwe vormen van mecenaat en fondsenwerving te stimuleren? Waar ontbreekt het aan? En wie kan wat doen?

Iets voor u?

Bent u werkzaam als beleidsmaker, fondsenwerver, marketing- of communicatiemedewerker bij een culturele of erfgoedorganisatie? Of bent u een (kandidaat-)schenker of mecenas, notaris, private banker of consultant? Dan is dit drieluik iets voor u!

Succesvolle fondsenwerving

Het tweede deel, ‘Fondsenwerving, de investering waard?’ focust op de cultuursector zelf. Het opzetten van een integrale fondsenwervingsstrategie vraagt veel inspanningen én investeringen. Hoe kunt u het aanpakken? Wat zijn de kritische succesfactoren, en wat kan er (nog) beter? Hoe doen de succesvolle spelers het?

11-10-2016

KBC-toren Antwerpen
Schoenmarkt 35
2000 Antwerpen