Begeleide invulsessie Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit

Enkele mensen staan met laptops aan een tafel

Op 15 januari werd de Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit van PACKED gelanceerd. Dankzij deze tool kunnen organisaties uit het brede culturele veld hun digitale maturiteit inschatten. Wie graag wat extra ondersteuning en context wil bij het gebruik van de tool, kan op 7 mei deelnemen aan een begeleide invulsessie.

De workshop is bedoeld voor wie met de Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit aan de slag wil gaan om daadwerkelijk de digitale maturiteit van zijn of haar organisatie te meten en te verbeteren. De tool zelf bevat veel info die helpt bij het gebruik, o.a. het juist interpreteren van de stellingen en de bekomen resultaten, maar extra begeleiding door iemand die de tool mee gemaakt heeft, kan mogelijk bijkomende verheldering bieden.

Ook voor wie al eens een proeflogin heeft aangemaakt of de stellingen anoniem doorliep en met vragen bleef zitten, is de begeleiding nuttig. Het opzet is dat alle deelnemers op het einde van de sessie een eerste zelfevaluatie voor hun organisatie hebben afgerond.

De invulsessie is gratis, maar inschrijven is verplicht. Meer informatie vindt u op de website van PACKED.

07-05-2019

VIAA
Kleindokkaai 9
9000 Gent