Bereikbaarheid

Bezoekadres

Leeuw van Vlaanderenstraat 1
2000 Antwerpen

Ligging


weergeven op grotere kaart

Met de trein

Neem de trein naar Antwerpen Centraal. Uw kunt uw treinreis plannen via de website van de NMBS of de NS.

Te voet wandelt u in ongeveer achttien minuten naar ons kantoor (zie deze routebeschrijving).

U kunt ook de tam nemen. Aan de ingang van het Astrid Park Plaza-hotel (tegenover het station) ligt Perron 3 van De Lijn. Hier neemt u tram 11 of 24 richting Melkmarkt.

Stap uit bij halte Melkmarkt in de Korte Nieuwstraat, aan de ingang van Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience. U loopt nog enkele meters verder om dan rechts af te slaan, de Sint-Pieter en Paulusstraat in. Deze straat wordt even verder de Leeuw van Vlaanderenstraat.

Om terug te keren naar het station neemt u tram 11 of 24 aan dezelfde halte, in dezelfde richting (de lijn loopt in een lus).

Met bus of tram

Bijna alle bus- en tramlijnen die door het historisch centrum van Antwerpen passeren, hebben een halte op minder dan vijf minuten wandelen van de Leeuw van Vlaanderenstraat. U kunt uw tram- of busrit plannen via de website van De Lijn. Dit zijn de dichtstbijzijnde haltes met de stadslijnen die er passeren (zie ook het kaartje):

HalteLijn
Melkmarkt
Tram 11, 24
GroenplaatsBus 22, Tram 4
Groenplaats PremetroTram 3, 5, 9, 15
Keizerstraat
Tram 7
Suikerrui/Steenplein
Bus 30, 34

Met de auto

De route naar ons kantoor kunt u plannen via Google Maps

Ons kantoor ligt een autovrije zone en in de onmiddellijke omgeving is nauwelijks parkeergelegenheid op straat. U kunt het gemakkelijkst parkeren in de ondergrondse betaalparkings aan de Eiermarkt (naast de KBC-toren) of de Groenplaats. U wandelt dan binnen enkele minuten naar de Leeuw van Vlaanderenstraat (zie kaartje). Meer informatie over parkeren vindt u op de website Parkeren in Antwerpen.

Komt u met de auto uit de richting Gent? Gebruik dan de Park & Ride Linkeroever (Blancefloerlaan/Katwilgweg) en neem tram 3, 5, 9 of 15 naar het centrum (7 min. tot halte Groenplaats).

  • Dossierpagina
  • |
  • 09-07-2010