Call for papers 43ste conferentie van LIBER

Logo LIBER

LIBER (Ligue des Bibliothèques Européennes de Recherche) is een netwerk van wetenschappelijke bibliotheken. Ruim 400 instellingen uit 45 landen binnen en buiten Europa maken er deel van uit. Deze internationale belangenbehartigingsorganisatie organiseert jaarlijks een conferentie. Die gaat dit jaar door in Riga (Letland) van 2 tot en met 5 juli 2014. Het thema is Research libraries in the 2020 information landscape.

Het Programme Committee nodigt iedereen uit om presentaties en posters in te dienen rond één van de onderstaande onderwerpen:

• Acces
  • Collection developement
  • Consortia
  • Data
  • Digital preservation
  • eBooks
  • Future and emerging technologies
  • MOOC's
  • Leadership, policy and strategy
  • Innovation
  • Legal aspects
  • Open Access
  • Research infrastructures, research data
  • Semantic web
  • Skills

Abstracts van papers en posters kunnen nog tot 31 januari 2014 worden ingediend. Meer informatie over de criteria en de wijze van indienen vindt u op de website van de nationale bibliotheek van Letland.

• 21-11-2013
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)