Nieuwe leeszaal voor de bibliotheek van het FOMU

Leeszaal

Vanaf 10 juli 2018 is iedereen welkom in de gloednieuwe leeszaal van de bibliotheek van het FOMU. In deze bibliotheek vind je relevante publicaties van het prille begin van de fotografie tot de meest recente trends en ontwikkelingen.

De collectie bestaat uit meer dan 30.000 titels en bevat boeken, tijdschriften, merken- en fotografendocumentatie, veilingcatalogi en archieven. Ze is onderverdeeld in een studiecollectie, museumcollectie en kostbare werken.

Praktisch

Vanaf 10 juli 2018 is de leeszaal altijd open tijdens de openingsuren van het museum. Iedereen kan hier terecht om de lopende tijdschriften, kranten en een selectie van boeken (naslagwerken, encyclopedieën, fotoboeken...) vrij in te kijken. Publicaties uit de studie- en museumcollectie kun je op afspraak raadplegen in de leeszaal.

Meer informatie over de dienstverlening vindt u terug op deze pagina.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 27-06-2018
  • |
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)