FARO start collegagroep Communicatie

Vier personen houden een tekstballon vast

Op 10 oktober 2018 start FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed met een collegagroep Communicatie. De collegagroep moet op termijn regelmatig samenkomen om thema's te bespreken die echt aan de orde zijn voor de eigen werkpraktijk, en om ideeën en ervaringen uit te wisselen.

 

Voor het startmoment wordt de bekende columnist-ondernemer (en in een vorig leven communicatie-expert) Noël Slangen uitgenodigd om een spiegel voor te houden. Wat valt hem op, als museumbezoeker (en brede cultuurconsument)? Welke uitdagingen ziet hij? Wat kan er beter in de communicatie van de Vlaamse cultureel-erfgoedsector? Daarna gaat FARO met de deelnemers in gesprek over hun eigen communicatiepraktijk.

Bezoek voor meer informatie de website van FARO.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 28-09-2018
  • |
  • Maite De Beukeleer (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)