BIO-banen transformeren (licht) naar BIS-trajecten

Onze oude BIO-stagiaire Sohnia geeft uitleg aan onze nieuwe BIS-stagiaire Maite

Verschillende erfgoedorganisaties, waaronder de Vlaamse Erfgoedbibliotheek, maken al enkele jaren gebruik van een BIO-baan, waarbij werkzoekenden en andere geïnteresseerden ervaring op kunnen doen binnen een organisatie. Onlangs veranderde de naam en inhoud licht van BIO naar BIS, of beroepsinlevingsstage. In een artikel op de website vertelt FARO meer over deze veranderingen. De getuigenis van Tom Swaak, die in 2017 een BIO-baan opnam bij de Vlaamse Erfgoedbibliotheek, wordt aangehaald als voorbeeld. Op onze website blikken ook Sarah, Eva en Judith terug op hun BIO-baan bij ons.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 11-10-2018
  • |
  • Jana Hendrickx (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)