Save the date voor het Nationale Bibliotheekcongres van Nederland

Campagnebeeld van het Nationaal Bibliotheekcongres 2019

Op 16 april 2019 organiseert de Koninklijke Bibliotheek van Nederland het Nationale Bibliotheekcongres. Ditmaal zal het congres plaatsvinden in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam.

Tijdens het congres zoomt de KB in op het thema ‘diversiteit’. Herkent iedereen zich voldoende in het aanbod en de dienstverlening? Hoe kom je tot waardevolle co-creatie met je community? Hoe worden we meer inclusief, met oog voor verschillen? Hierover gaat de KB graag met u in gesprek. Dit doen ze met een inspirerend plenair ochtendprogramma en heel veel niet te missen workshops, talks en verdiepingssessies tijdens de middag, die hoofdzakelijk door uw vakcollega’s worden aangedragen en ontwikkeld.

Zet de datum alvast in uw agenda. Binnenkort gaat de website van het Nationale Bibliotheekcongres live met meer informatie.

• 16-11-2018
  • Jana Hendrickx (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)