Nieuwe leergang Leiderschap in Cultuur

bordspel met connecties tussen pionnen

In september 2019 starten Vlaanderen en Nederland een nieuwe leergang van het gezamenlijke leiderschapsprogramma ‘LinC – Lage Landen’. Antwerp Management School, Universiteit Antwerpen en de Universiteit Utrecht slaan de handen in elkaar om zo een kwaliteitsvol programma te kunnen aanbieden dat bouwt aan een nieuwe generatie ambitieuze culturele leiders.

LinC - Leiderschap in Cultuur - is een intensieve deeltijd-opleiding en duurt een academisch jaar (september 2019 – september 2020). Het leerprogramma richt zich op leidinggevenden, makers, managers en ondernemers in de cultuursector.

Voor de editie 2019-2020 kan u zich kandidaat stellen tot 1 juni 2019. Mail uw cv en motivatie naar joke.schrauwen@uantwerpen.be.

Meer informatie over het leiderschapsprogramma kan u vinden op de website van de Antwerp Management School.

• 27-05-2019
  • Ward De Wit (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)