Tentoonstelling 'De Best Verzorgde Boeken'

Eén van de winnende ontwerpen (door Van Looveren & Princen)

Op 3 juni 2010 werden in het Design museum Gent de Plantin-Moretusprijzen uitgereikt voor het best verzorgde boek. Eén dag later opende in datzelfde museum een tentoonstelling van de bekroonde boeken. Het is een kijk-voel-en-geniet-tentoonstelling, waarbij u van dichtbij en op verschillende manieren kunt kennismaken met de winnende boeken. Daarnaast kunnen kinderen actief kennismaken met vormgeving: ze mogen zelf een leuke cover voor het verhaal van Roodkapje ontwerpen.

Details
Datum 
04-06-2010 - 12-09-2010
Praktisch
Locatie 

Design Museum Gent, Jan Breydelstraat 5, 9000 Gent

Tijd 

Elke dag doorlopend van 10u. tot 18u. Gesloten op maandag.

  • Agendabericht
  • |
  • 04-06-2010
  • |
  • Eva Wuyts (Histories vzw)