Lezing 'Maintaining the Cultural Exception: Publishing Literature in a Global Marketplace'

Logo Vlaamse Werkgroep boekgeschiedenis

De Vlaamse Werkgroep Boekgeschiedenis (VWB) organiseert enkele keren per jaar boekhistorische lezingen in de Nottebohmzaal van de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience in Antwerpen. Voor deze lezingreeks die Miraeus Lectures werd gedoopt werkt ze samen met de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience en de Vereniging van Antwerpse Bibliofielen.

De negende lezing in deze reeks wordt op 24 november gegeven door Alistair McCleery (Napier University, Edinburgh en directeur van Scottish Center for the Book) met de titel Maintaining the Cultural Exception: Publishing Literature in a Global Marketplace.

De lezing is in het Engels, begint om 18u en duurt ongeveer een uur. Nadien is er een half uur tijd om met de spreker in discussie te treden of vragen te stellen. De toegang is gratis. Vooraf reserveren is gewenst en kan via 03 338 87 10 of consciencebibliotheek@stad.antwerpen.be.

Details
Datum 
24-11-2010
  • Agendabericht
  • |
  • 15-10-2010
  • |
  • Eva Wuyts (Histories vzw)