Studiedag 'Les projets de bibliographie du livre ancien à l'époque du numérique: méthodes et réseaux'

enssib École nationale supérieure des sciences de l’information et des bibliothè

Op 8 en 9 november 2010 organiseert het Centre Gabriel Naudé van de École nationale supérieure des sciences de l’information et des bibliothèques (ennsib) in Villeurbanne (Lyon) een studiedag rond een aantal bibliografische projecten voor oude drukken en hun positie in het digitale tijdperk. Vertegenwoordigers uit Frankrijk en andere Europese landen van een aantal grote bibliografische projecten waarbij de focus ligt op de vroege Nieuwe Tijd  worden samengebracht om na te denken over mogelijke samenwerking op wetenschappelijk, technisch en financieel vlak. Het volledige programma en praktische informatie is terug te vinden op de website van het enssib.

Details
Datum 
08-11-2010 - 09-11-2010
  • Agendabericht
  • |
  • 12-10-2010
  • |
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)