Conferentie 'Impact: redefining the measurement of collection care'

Preserverende behandeling van boeken

Digitalisering, stijgende energiekosten en het veranderde economisch klimaat verplichten cultureel-erfgoedinstellingen om grondig na te denken over hun collectiebeheer. Via een ééndaagse conferentie wil het Preservation Advisory Centre van de British Library het debat aangaan over behoud en beheer; vandaag en in de toekomst. In de voormiddag worden er presentaties gegeven over de context, de rol en praktijken van collectiebeheer. In de namiddag zijn er ronde-tafeldiscussies rond de thema's ‘Changing times: changing strategies’ en ‘Challenging collection care'.

Meer informatie en het programma zijn terug te vinden op de website van Preservation Advisory Centre.

Details
Datum 
15-02-2011
  • Agendabericht
  • |
  • 04-01-2011
  • |
  • Eva Wuyts (Histories vzw)