Brainstorm praktijktraject 'Jongeren, vrije tijd en erfgoed'

Potlood komt uit wolk tevoorschijn

U bent aan de slag in het cultureel-erfgoedveld en wilde altijd al wel eens 'iets met jongeren' doen? Wat houdt jongeren bezig in de vrije tijd en wat fascineert hen aan erfgoed? Waar lopen ze van weg?

Stel dat we allen samen een project voor en met jongeren zouden organiseren, hoe zouden we dat kunnen aanpakken en hoe zouden we dan antwoorden kunnen krijgen op bovenstaande vragen?

Kom het te weten tijdens een drietal praktijkmomenten, met een eerste grote brainstorm over jongeren en erfgoed, samen met collega’s, op 5 mei 2011 van 14.00 tot 16.30 uur in Lamot Mechelen*. We duiken de wereld van de jongeren (14-18 jaar) in en samen (met hen) zoeken we naar antwoorden op deze vragen.

* Indien er veel enthousiastelingen zijn, komt er misschien een tweede datum voor een bijkomende brainstorm

05-05-2011

Inschrijven kan bij hildegarde.vangenechten@faronet.be.

• 28-02-2011
  • David Coppoolse (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)