Tweede publieksmoment Cultuurforum 2020

Cultuurforum 2020 30 mei 2011 C-mine Genk

Vorig jaar formuleerden diverse ateliers op het Cultuurforum 2020 een reeks doorbraken over verschillende transversale thema’s. Op 30 mei heeft in C-mine Genk het tweede publiekmoment plaats van het Cultuurforum 2020. Iedereen met een hart voor cultuur kan er mee reflecteren over en mee werken aan het cultuurbeleid van de toekomst. Daar gaat men een aantal van die doorbraken toetsen aan de praktijk. In verschillende parallelsessies wordt gezocht naar acties om die doorbraken te realiseren. In één ervan presenteert de Vlaamse Erfgoedbibliotheek haar ervaringen met diverse samenwerkingsprojecten.

Het inschrijvingsformulier en meer informatie over het programma vindt u op de website van het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media.

Details
Datum 
30-05-2011
  • Agendabericht
  • |
  • 22-04-2011
  • |
  • Eva Wuyts (Histories vzw)