Cursus 'Boekbinden' en 'Vergulden' in de Bibliotheca Wittockiana

Bibliotheca Wittockiana

In Bibliotheca Wittockiana kan u dit academiejaar deelnemen aan een cursus 'Boekbinden' of een cursus 'Vergulden'. De cursusreeks 'Boekbinden' bestaat uit drie verschillende programma's die respectievelijk op dinsdag, woensdag en donderdag gegeven worden. Op zaterdagvoormiddag is er mogelijkheid om de cursus 'Vergulden en decoratie van boekbanden' te volgen.

Het atelier van 'Boekbinden'/'Vergulden' is een plaats van experiment en uitwisseling, maar ook van studie en ontdekking. Verschillende basistechnieken maar ook meer complexe technieken worden tijdens deze cursus verkend. Deelnemers kunnen ook een persoonlijk project uitwerken, zonder de verplichting om de vooropgestelde programma's te volgen.

Meer informatie vindt u in de bijlagen.

Details
Datum 
08-09-2011 - 30-06-2012
  • Agendabericht
  • |
  • 19-09-2011
  • |
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)