Conferentie 'New Technologies for New Audiences'

New Technologies for New Audiences. Extending the Margins

Cultuurnet organiseert op 6 en 7 december in de Vooruit in Gent de conferentie ' Technologies for New Audiences. Extending the Margins'. SMIT-VUB en Memori-Lessius helpen mee aan de inhoudelijke stoffering van deze conferentie.

'New Technologies for New Audiences' biedt een inkijk in wat mobiele technologie, sociale media… en andere technologische nieuwigheden kunnen betekenen in de brede cultuursector. Daarbij gaat men na in welke mate dit perspectieven biedt bij het aanspreken van nieuwe of andere publieksgroepen.

Meer informatie vindt u op de website van Cultuurnet.

Details
Datum 
06-12-2011
Praktisch
Locatie 

De Vooruit, Gent

  • Agendabericht
  • |
  • 28-11-2011
  • |
  • David Coppoolse (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)