Boekensteun op Heemkunde Actueel 2014

Op 15 november organiseert Heemkunde Vlaanderen haar jaarlijkse studiedag Heemkunde Actueel. De dag gaat ditmaal door in Mechelen en richt zich op iedereen die wil meedenken en debatteren over heemkunde, lokaal erfgoed en technologie. Ook de Vlaamse Erfgoedbibliotheek is terug te vinden in het programma met een lezing over crowdfunding en Boekensteun.

Op Heemkunde Actueel wordt nagedacht over welke hedendaagse technologische ontwikkelingen en tendensen een meerwaarde kunnen bieden voor de heemkundige werking. Daarbij kan crowdfunding als concept uiteraard niet ontbreken. Boekensteun, het gemeenschappelijke crowdfundingplatform van de Vlaamse Erfgoedbibliotheek en het Vlaams Fonds voor de Letteren en tevens het eerste crowdfundingplatform in de Vlaamse erfgoedsector bestaat intussen één jaar.

Meer informatie vindt u op de website van Heemkunde Vlaanderen.

15-11-2014
  • 07-11-2014
  • Nicolas Janssen (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)