Summer school 'The incunabula: from Gutenberg's invention to the Digital Revolution'

Augustinus - De civitate Dei, 1467

Van 7 tot 11 juli vindt in Orléans de summer school 'The incunabula: from Gutenberg's invention to the Digital Revolution - Les incunables de l'invention de Gutenberg à la révolution numérique' plaats. Aan bod komen onderwerpen als beschrijving, catalografie en digitaliseren en de wetenschappelijke benadering van incunabels of wiegendrukken.

De summer school wordt georganiseerd door Médiathèques, Orléans in samenwerking met het Centre d'études supérieures de la Renaissance (Universiteit Tours) en Equipex Biblissima. Aanmelden kan nog tot 30 april 2015. Cursus, accommodatie en eten zijn gratis voor studenten. Meer praktische informatie vindt u op de website van de summer school.

07-07-2015 - 11-07-2015
  • 24-04-2015
  • Susanna De Schepper (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)