Tentoonstelling 'Boeken met een hoek af' verhuist naar KADOC

Campagnebeeld 'Boeken met een hoek af'

De tentoonstelling 'Boeken met een hoek af' is vanaf nu te zien in Leuven.

Dit is een initiatief van de Vlaamse Erfgoedbibliotheek en zal in verschillende instellingen te zien zijn. Het betreft een reizende fototentoonstelling met zesentwintig verrassende beelden die tonen hoe boeken kunnen lijden én waarin we tips geven voor de boekenliefhebber om eigen boeken goed te bewaren.

Meer informatie en de volledige agenda vindt u ook terug in de activiteitenfiche. Heeft u interesse om deze tentoonstelling te programmeren? Laat ons dan snel iets weten via info@vlaamse-erfgoedbibliotheek.be.

Details
Datum 
09-04-2017 - 13-05-2017
Praktisch
Locatie 

KADOC-KU Leuven
Vlamingenstraat 39
B-3000 Leuven

Prijs 

Gratis

  • Agendabericht
  • |
  • 05-04-2018
  • |
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)