Minicongres en cursus: leren preserveren

Connect ideas

Het Nieuwe Instituut organiseert in samenwerking met Netwerk Digitaal Erfgoed, BRAIN, KVAN en het Kennisplatform professionalisering een mini-congres over digitale duurzaamheid op 21 september in Rotterdam.

Eveneens organiseren zij, in samenwerking met Netwerk Digitaal Erfgoed en de Nationale Coalitie Digitale Duurzaamheid, een basiscursus Leren preserveren voor medewerkers van erfgoedinstellingen die kennis willen opdoen over het duurzaam opslaan, beheren en toegankelijk maken van digitale informatie in de praktijk. De online versie voor zelfstudie is gratis beschikbaar, maar er is ook de optie om een begeleide groepscursus te volgen.

Details
Datum 
21-09-2017
  • Agendabericht
  • |
  • 23-08-2017
  • |
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)