Groot Onderhoud 2017 | Erfgoed en duurzame ontwikkeling

Erfgoed en duurzame ontwikkeling

FARO organiseert dit jaar naar goede gewoonte, het zevende Groot Onderhoud. Ditmaal met als thema Erfgoed en duurzame ontwikkeling. Ze waarschuwen dat hoewel de wereld nog niet om zeep is, wij dringend het roer moeten omgooien en moeten kiezen voor een duurzamere en dus hoopvollere toekomst. Iedereen is bekend met deze kwestie, maar erfgoedwerkers zouden een voortrekkersrol kunnen spelen in de omslag naar een duurzamere samenleving. Hoe? U verneemt het op het Groot Onderhoud 2017.

Inschrijven en het programma bekijken kan hier.

Details
Datum 
01-12-2017
Praktisch
Locatie 

Provinciehuis Vlaams-Brabant, Provincieplein 1, 3010 Leuven

Tijd 

10 uur

Prijs 

Gratis

  • Agendabericht
  • |
  • 10-11-2017
  • |
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)