Tentoonstelling 'Turnhouts drukwerk'

Campagnebeeld Turnhouts drukwerk

In het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is van 23 maart tot 31 augustus 2019 de expositie ‘Turnhouts drukwerk’ te zien. De tentoonstelling is een ode aan de Turnhoutse drukkunst. Met uiteenlopende voorbeelden van drukwerk en specifieke technieken brengt ze het grafische verleden van de stad in beeld.

‘Turnhouts Drukwerk’ maakt deel uit van het boeiende tentoonstellingsparcours rond de Belgische grafische identiteit: ‘Van Lood tot Pixel’, een organisatie van vijf Belgische drukkerijmusea: Museum Platin-Moretus, het IndustriemuseumCentre de la Gravure et de l'impriméeMaison de l'imprimerie en het Nationaal Museum van de Speelkaart.

Meer informatie vindt u via de website van het Nationaal Museum van de Speelkaart.

Details
Datum 
23-03-2019 - 31-08-2019
Praktisch
Locatie 

Nationaal Museum van de Speelkaart
Druivenstraat 18 
2300 Turnhout

  • Agendabericht
  • |
  • 13-03-2019
  • |
  • Ward De Wit (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)