Kennisbijeenkomst: vouwen, vellen en vezels

Papier dat schade vertoont

Op dinsdag 11 juni organiseert Metamorfoze een kennisbijeenkomst over papier en conservering. Onderzoekers presenteren hun resultaten en vertellen over de wereld van het papier. Welke informatie is met nieuwe technieken uit papier te halen? Hoe kun je Middeleeuwse handschriften het beste digitaliseren? Wat is het materieel verval bij kantoorkopieën? Wat weten we over de papierhandel in de Gouden Eeuw? Op de kennisbijeenkomst gaan de onderzoekers in op deze vragen. 

Meer informatie vindt u op de website van Metamorfoze.

Details
Datum 
11-06-2019
Praktisch
Locatie 

Aula bij de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag
Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag

Tijd 

13u30 - 17u

Uiterste inschrijfdatum 

5 juni 2019

Inschrijven 
  • Agendabericht
  • |
  • 07-05-2019
  • |
  • Ward De Wit (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)