Colloquium 'Saving the web: the promise of a Belgian web archive'

Afbeelding van een zaal mensen tijdens een presentatie

Op 18 oktober organiseert de KBR een colloquium over webarchiving. Dit vindt plaats in het kader van het project PROMISE, dat is opgestart in 2017 om een antwoord te formuleren op de dringende vraag rond het bewaren van het Belgische web. Dit vormt namelijk een belangrijk deel van de Belgische uitgaves en geschiedenis voor toekomstige generaties. Het doel van het project is daarom een federale strategie voor het bewaren van het Belgische web uit te werken. 

Meer informatie over het colloquium vindt u op de website van de KBR.

Details
Datum 
18-10-2019
Praktisch
Locatie 

Auditorium Lippens

Kunstberg

1000 Brussel

Tijd 

09u00 - 16u30

Prijs 

Gratis

  • Agendabericht
  • |
  • 28-06-2019
  • |
  • Ward De Wit (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)