Studiedag 'De Zaak Cultuur'

Logo van Cultuurloket

Op 24 november organiseert Cultuurloket De Zaak Cultuur. Een studiedag met workshops, lezingen en meer over financiering en centen in de brede cultuursector. Reserveer alvast je plaats.

Money makes Culture go round.

Financiering en goed met centen omgaan houdt ons allemaal bezig. Individu of organisatie. Kunstenaar of sociaal-cultureel werker. Museum of circus collectief. Elk cultuurproject.

Op dit event voor de brede cultuursector willen we inspireren, activeren en informeren. Met workshops, lezingen, keynote speakers, debatten en netwerkmomenten. Doorlopend is er een beurs met spelers uit het brede cultuurveld, die je wegwijs maken in het zakelijke doolhof.

Het concrete programma komt spoedig online. Maar je kan je plaats nu al reserveren.

24-11-2020

Beursschouwburg, Brussel

A. Ortsstraat 20-28

Brussel 1000

België

€ 25,00

Voor studenten voorzien we een korting van 15 euro. Schrijf je in en betaal online. Mail ons een kopie van je studentenkaart (info@cultuurloket.be) en we betalen je 15 euro terug.

Reserveer nu je plaats via de website van Cultuurloket.

• 20-03-2020
  • Ine Calmeyn (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)