Focusgroep dienstverlening Vlaamse Erfgoedbibliotheken 2024-2028 op 9 september

Een aantal mensen is met elkaar aan de praat op een evenement

De Vlaamse Erfgoedbibliotheken zijn volop bezig met het uittekenen van het nieuwe beleidsplan voor 2024-2028. Als dienstverlener voor alle organisaties in Vlaanderen en Brussel die collecties bibliothecaire erfgoed beheren, gaan we uit van een participatief traject dat de sector betrekt bij onze beleidsplanning.

Als vervolg op onze online nodenbevraging organiseren we op 9 september een focusgroep om de resultaten van deze bevraging uit te diepen en met jullie na te denken over strategische keuzes.

Graag nodigen we geïnteresseerde medewerkers van erfgoedbibliotheken en andere organisaties die bibliothecair erfgoed beheren uit voor deze focusgroep, die plaatsvindt bij FARO in Brussel.

Vanaf 9u30 staat voor jullie de koffie klaar en om stipt 10 uur gaan we aan de slag. Na een introductie reflecteren we met behulp van enkele workshopformules over de noden binnen de sector en de toekomstige dienstverlening van de Vlaamse Erfgoedbibliotheken. Tussendoor gebruiken we samen de lunch. We ronden af tegen 14 uur.

09-09-2022

Seminariezaal van FARO

Priemstraat 51, Brussel

9u30-14u, inclusief lunch

Uiterste inschrijfdatum

29 augustus

Schrijf je via dit formulier in.

• 09-08-2022
  • Heleen Wyffels (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)