Studiedag 'Dust, dirt and volunteers'

Logo Preservation Advisory Centre

Wat is stof en waarom is het management ervan belangrijk? Deze onderwerpen worden behandeld tijdens de studiedag Dust, dirt and volunteers, geleid door Jane Pimlott (British Library) en Caroline Bendix ACR (Onafhankelijk Conservator). De studiedag overloopt enkele goedkope methodes om het stof onder controle te houden, en verkent preventieve maatregelen om te verhinderen dat het stof zich ophoopt. Concreet kan u deelnemen aan praktische sessies over het opkuisen van boeken en opslagplaatsen, en wordt een stappenplan aangereikt voor het opzetten van een eigen huishoudelijk programma. Ook wordt aangegeven waar u aan moet denken wanneer u beroep doet op vrijwilligers. 

Meer informatie over deze studiedag vindt u op de website van the British Library.

Details
Date 
22-06-2011
  • Agendabericht
  • |
  • 01-07-2011
  • |
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)