Einde inschrijvingsperiode Erfgoeddag 2011 nadert

zakhorloge

Op 17 december 2010 wordt de inschrijvingsperiode voor Erfgoeddag 2011 afgesloten. Vandaar dat we u er graag nog eens aan herinneren: het einde nadert. Verzeker u van een plaats in het programma en voeg uw activiteiten toe! Neemt u als erfgoedbibliotheek deel aan Erfgoeddag? Geef onze medewerkers dan een seintje en we nemen uw activiteit op in onze speciale erfgoeddagnieuwsbrief.

Inschrijven gebeurt via de website van Erfgoeddag. Om in te schrijven gebruikt u uw persoonlijke login en paswoord. Wenst u deel te nemen, maar heeft u (nog) geen wachtwoord en gebruiksnaam (meer), contacteer dan de coördinatiecel via onderstaande coördinaten.

Deadline voor de inschrijvingen en de bestelling van het gratis promotiemateriaal is 17 december 2010 (’s avonds). Met andere woorden: u heeft dus nog iets minder dan een maand de tijd. Belangrijk is dat uw activiteit(en) voldoet aan de Algemene voorwaarden en dat u tijdig ‘confirmeert’. Bent u zeker van de inschrijving en moet er niets meer gewijzigd worden, confirmeer dan expliciet de inschrijving. De meeste gemeentes hebben ook een lokale coördinator. Ga na of uw gemeente een lokale coördinator (m/v) heeft, en zo ja, neem zeker contact op met hem/haar voor inhoudelijke en praktische vragen rond Erfgoeddag.
 
U vindt heel wat ideeën en suggesties op de sectorsite van Erfgoeddag. U kan er ook de 'inspiratiegids voor deelnemers' ophalen. Voor vragen over deelname, de procedure, promotiemateriaal enz. kan u uiteraard ten allen tijde ook terecht bij de Coördinatiecel Erfgoeddag:

Coördinatiecel Erfgoeddag, p/a FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw, Priemstraat 51, 1000 Brussel, tel. +32 (0)2 213 10 60 (vragen naar Leen of Roel), info@erfgoeddag.be

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 25-11-2010
  • |
  • Eva Wuyts (Histories vzw)