FARO brengt referentiedatabank erfgoedorganisaties online

Schermafbeelding erfgoedkaart

FARO, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed, heeft een bètaversie van de 'erfgoedkaart' online gebracht. Op deze kaart, die te vinden is op www.faronet.be/erfgoedveld, kunt u overzichten tevoorschijn toveren van erfgoedinstellingen door te zoeken op gemeente, sector, naam of trefwoord. De erfgoedkaart is nog in opbouw, maar wordt dé referentiedatabank van organisaties in het erfgoedveld in Vlaanderen en Brussel. 

U vindt op de erfgoedkaart ook de erfgoedbibliotheken. Voor meer gedetailleerde informatie over de collecties van deze instellingen, kunt u terecht bij de Collectiewijzer Erfgoedbibliotheken van Vlaamse Erfgoedbibliotheek via www.vlaamse-erfgoedbibliotheek.be/collecties.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 09-07-2010
  • |
  • David Coppoolse (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)