Vlaamse erfgoedbibliotheken in 'Ons Erfdeel'

Voorpagina Ons Erfdeel

De Vlaams-Nederlandse vereniging Ons Erfdeel vzw wil de cultuur van Vlaanderen en Nederland in het buitenland bekend maken en de culturele samenwerking tussen de Nederlandssprekenden bevorderen. Hun gelijknamige tijdschrift bevat, naast beschouwingen over literatuur, beeldende kunsten, muziek, theater en film, ook artikelen over uiteenlopende maatschappelijke verschijnselen in Vlaanderen en Nederland.

In het recentste nummer verscheen een artikel van Pierre Delsaerdt, voorzitter van de vzw Vlaamse Erfgoedbibliotheek. Daarin schetst hij de sector van erfgoedbibliotheken en het beleid dat Vlaanderen hierrond ontwikkelt.

Het artikel werd opgenomen in ons documentatieoverzicht en u kunt het hier downloaden (met dank aan de auteur en de redactie van Ons Erfdeel).

 

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 30-08-2010
  • |
  • Eva Wuyts ()