Kinderboekenmuseum in Den Haag opnieuw open

Interieur van het kinderboekenmuseum

Vorige maand ging het Kinderboekenmuseum in Den Haag weer open, na een grondige verbouwing. Voortaan kan het publiek er de nieuwe permanente tentoonstelling Papiria bezoeken.

Het Kinderboekenmuseum is een plek geworden waar kinderen verhalen ontdekken, beleven én zelf maken. De spectaculaire en interactieve tentoonstelling Papiria is een avontuurlijke ontdekkingstocht door de wereld van het kinderboek en de eigen verbeelding. Door de inzet van multimedia en andere kunstdisciplines worden kinderen op vernieuwende en actieve wijze wegwijs gemaakt in de jeugdliteratuur, waarbij plezier in lezen en het aanwakkeren van de fantasie centraal staan.

Meer informatie over het museum en hun educatief aanbod vindt u op hun website.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 04-01-2011
  • |
  • Eva Wuyts (Histories vzw)