Vormingsaanbod van FARO voor erfgoedbibliotheken

Boekensteun

FARO, Vlaams Steunpunt voor Cultureel Erfgoed organiseert in april en mei enkele vormingsmomenten die ook interessant zijn voor erfgoedbibliotheken zoals 'Mountmaking for museumobjects’ over het op maat maken van ondersteuningsvormen zoals boekensteunen,  'Plastics for dummies' over de conservering van diverse soorten plastic materialen (waaronder gelamineerde objecten) en het organiseren en coördineren van ‘art handling'. Meer informatie over deze workshops en het verdere vormingsaanbod van FARO vindt u op hun website.

Op deze website vindt u tevens meer informatie over de drie gastcolleges die het postgraduaat Informatie- en Bibliotheekwetenschap (Universiteit Antwerpen) i.s.m. FARO organiseert:

• 22-03-2011
  • Eva Wuyts (Histories vzw)