Inspirerende voorbeelden 2009 - 2010. Europese en internationale culturele samenwerking met Vlaanderen

Enkele pagina's uit de brochure

Met haar nieuwste brochure Inspirerende Voorbeelden 2009 - 2010. Europese en internationale culturele samenwerking met Vlaanderen wil het CultuurContactpunt Vlaanderen (CCP) bijdragen tot de bekendmaking en de promotie van artistieke samenwerking tussen internationale culturele organisaties, gerealiseerd met steun van Europa.

Deze brochure is de tweede editie van een tweejaarlijks initiatief van CCP Vlaanderen, met als streefdoel om eind 2013 een overzicht te kunnen bieden van zeven jaar Belgische/Vlaamse participatie aan het Cultuurprogramma (2007-2013). Een papieren exemplaar kan op aanvraag bezorgd worden.

• 19-12-2011
  • David Coppoolse (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)