VVBAD vergoedt kosten voor lezingen op internationale fora

Spreker

De VVBAD stelde herhaaldelijk vast dat de Vlaamse bibliotheken en archieven zelden in beeld komen op internationale fora. Op congressen zoals die van IFLA en ICA zijn altijd wel enkele Vlamingen aanwezig, onder meer door de inspanningen van de beroepsvereniging. Zelden echter zijn er lezingen over projecten in Vlaanderen. Nochtans is de VVBAD ervan overtuigd dat er ook bij ons ontwikkelingen zijn die internationale aandacht verdienen. Om bibliotheken en archieven aan te moedigen op internationale fora een actieve bijdrage te leveren over de bibliotheek-, archief- of documentatiesector in Vlaanderen, biedt de VVBAD haar leden dan ook de mogelijkheid daarvoor een kostenvergoeding aan te vragen. Meer informatie over de voorwaarden vindt u op de website van de VVBAD.

• 20-11-2012
  • Eva Wuyts ()