Website Platform Digitale Duurzaamheid online

Schermafdruk van de website van het Platform Digitale Duurzaamheid

Vandaag werd op de jaarlijkse plenaire vergadering van het Platform Digitale Duurzaamheid in het FelixArchief te Antwerpen de website van het platform voorgesteld. Het Platform Digitale Duurzaamheid heeft nu een eigen permanente aanwezigheid op het web. Op die manier hoopt ze haar 'merk' beter te positioneren en de communicatie over het platform en de initiatieven van de leden te vergemakkelijken.

Op de site vindt u onder meer de uitgangspunten van het platform, de ledenlijst, informatie over de organisatie, agenda en verslagen en links naar belangrijke bronnen over digitale duurzaamheid.

De site is te vinden op www.digitaleduurzaamheid.be en werd gerealiseerd door de Vlaamse Erfgoedbibliotheek in samenwerking met FARO.

• 15-03-2013
  • David Coppoolse (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)