'Crowdfunding voor erfgoedbibliotheken' op Facebook

In het najaar van 2013 lanceert de Vlaamse Erfgoedbibliotheek een crowdfundingplatform voor erfgoedbibliotheken. Deze website zal een overzicht bieden van diverse projecten en initiatieven die de bewaring van ons cultureel erfgoed helpen verbeteren. Boekenliefhebbers kunnen er hun favoriete conserveringsproject financieel steunen en zo hun steentje bijdragen aan een betere toekomst voor ons verleden. Het project is een samenwerking tussen de Vlaamse Erfgoedbibliotheek, de Koning Boudewijnstichting en verschillende andere partners uit de culturele sector. Meer informatie omtrent de doelstellingen en beoogde resultaten van het project vindt u elders op onze website.

Volg ons op Facebook!

In aanloop naar de lancering van het platform hebben we een Facebookpagina opgestart. Hier vindt u weetjes over het project, gerelateerd nieuws en kan u de ontwikkelingen op de voet volgen. Eens gelanceerd, kan u zo de eerste zijn om mee te helpen ons verleden te bewaren voor de toekomst!

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 11-04-2013
  • |
  • Sam Capiau (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)