Artikel: 'Conn3ct. Een mediawijze ervaring voor boekenwurmen en smartphonezombies'

Man kijkt naar social feed op groot scherm

Hoe wordt erfgoed interessant voor de jongste generaties die opgroeien met wifi, smartphones en apps? Een voorbeeld van hoe dat kan is het internationale tentoonstellingsproject Conn3ct: 2 media, 1 verhaal dat de Vlaamse Erfgoedbibliotheek en de Koninklijke Bibliotheek Den Haag samen realiseerden naar aanleiding van de Frankfurter Buchmesse.

De tentoonstelling is in 2017 te zien in Den Haag, Antwerpen en Hasselt. In het decembernummer van faro. tijdschrift voor cultureel erfgoed krijgt u een kijkje vooraf en zoomen Maartje De Wilde en Eva Wuyts in op de kansen en uitdagingen van deze reizende expo. 

artikel lezen

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 03-01-2017
  • |
  • David Coppoolse (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)