Even voorstellen: onze nieuwe assistent

foto van nieuwe assistent

Sohnia Hashmi is eind maart begonnen als de nieuwe assistent (in BIO-statuut) voor de Vlaamse Erfgoedbibliotheek. Zij zal zich de komende 6 maanden bezighouden met diverse taken, waaronder redactiewerk en de ondersteuning van de verschillende projecten van de Vlaamse Erfgoedbibliotheek.

Sohnia is geboeid door geschiedenis, erfgoed en bibliotheekwetenschappen. Haar interesse in de tentoonstelling Conn3ct en andere projecten motiveerde haar om bij te dragen aan de werking van de Vlaamse Erfgoedbibliotheek. Daarvoor kwam ze al in contact met de Collectiewijzer tijdens haar opleiding. Sohnia kijkt ernaar uit om over al deze aspecten bij te leren in haar rol als assistent.

We wensen haar veel succes!

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 13-04-2018
  • |
  • Eva Wuyts ()