Vacature: expert bibliotheekbeleid

uithangbord vacancy

Als expert Bovenlokaal Bibliotheekbeleid werk je vanuit je kennis en expertise aan het Vlaams Bovenlokaal Bibliotheekbeleid van morgen. Samen met je collega-consulenten Bovenlokaal Bibliotheekbeleid vorm je een cel ‘Bovenlokaal Bibliotheekbeleid’. Deze cel is een kennis- en expertisecentrum ten dienste van het veld van de openbare bibliotheken om het ontwikkelpotentieel ervan te versterken. Het Bovenlokaal Bibliotheekbeleid fungeert als inspirator, capteert de vele initiatieven die van onderuit groeien en stemt die op elkaar af. Als professioneel knooppunt tussen beleid en sector deelt en verspreidt het kennis en expertise vanuit een helikoptervisie. Je werkt nauw samen met vier collega’s die net zoals jou gebeten zijn door de sector van openbare bibliotheken. Samen geven jullie vorm aan een Vlaams bovenlokaal beleid dat ten dienste staat van openbare bibliotheken.

Voor bijkomende informatie over de functiebeschrijving kan u klikken op de pdf op de website van Cultuurjobs.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 20-08-2018
  • |
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)