Wij zijn verhuisd!

Kantoorruimte Vlaamse Erfgoedbibliotheken

Na maanden vol voorbereidingen was het op 6 mei 2019 eindelijk zo ver. De vzw Vlaamse Erfgoedbibliotheken verhuisde naar een gloednieuwe locatie! We ruilden onze vertrouwde plek in het centrum van Antwerpen in voor een nieuwe kantoorruimte op een steenworp van het station van Antwerpen-Berchem. We beschikken nu over twee mooie kantoorruimtes met voldoende ergonomische werkplekken voor onze vaste ploeg en de nieuwe projectmedewerkers die binnenkort starten. Daarnaast hebben we ook een goed uitgeruste vergaderruimte.

Wil je graag een kijkje komen nemen? Je vindt ons op dit nieuwe adres:

Vlaamse Erfgoedbibliotheken
Statiestraat 179
2600 Berchem (Antwerpen)

Bellen kan voortaan naar dit algemeen nummer: + 32 3 202 87 80.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 29-05-2019
  • |
  • Ward De Wit (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)