VIAA, PACKED en Lukas zijn nu meemoo, Vlaams instituut voor het archief

Logo meemoo Vlaams instituut voor het archief

Vanaf vandaag vind je de werking van VIAA, PACKED en Lukas onder één nieuwe naam: meemoo, Vlaams instituut voor het archief. Meemoo ondersteunt organisaties in cultuur, media en overheid in alles wat met hun digitale archief te maken heeft. Of het nu om concrete diensten als digitalisering of archivering gaat, of de kennis die nodig is om digitale processen op te zetten en projecten op te starten.

De komende jaren zet meemoo zich met het hele team in voor een gezamenlijke missie: samen met zijn partners brengt meemoo het verleden tot leven en maakt het klaar voor morgen. Meemoo stelt het verleden digitaal veilig en maakt het toegankelijk en bruikbaar.

Vanaf mei lees je op de meemoo-website alles over de dienstverlening en hoe ze hun nieuwe missie samen aanpakken.

Praktisch

Meemoo zet de komende maanden in op de transformatie van hun websites en communicatiekanalen. Je kan meemoo vanaf nu bereiken op info@meemoo.be. Persoonlijke e-mailadressen van de medewerkers worden omgevormd naar @meemoo.be. Voorlopig blijven ze je vragen naar verouderde e-mailadressen natuurlijk beantwoorden en kan je nog steeds terecht op de websites van VIAA, PACKED en Lukas

• 17-02-2020
  • Ine Calmeyn ()