Pulse Transitienetwerk: duurzaamheid troef!

Logo Pulse Transitienetwerk Cultuur Jeugd Media

Op zoek naar inspirerende voorbeelden rond duurzaam werken? Dan is het Pulse Transitienetwerk iets voor jou.

Pulse Transitienetwerk wil mensen uit de Vlaamse cultuur-, jeugd- en mediasector verbinden, informeren en sensibiliseren rond duurzaamheid.  Hiertoe organiseert Pulse een jaarlijkse trefdag, verschillende Pulsefora en bezoeken aan interessante praktijkvoorbeelden. Op hun website vind je bovendien heel wat getuigenissen over hoe andere organisaties meer duurzaam gingen werken en concrete tools die je zelf kan toepassen.

Heb je interesse om zelf of met jouw organisatie ook Pulsegenoot te worden? Lees dan meer op pulsenetwerk.be.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 03-03-2020
  • |
  • Sara Moens (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)