Bepaal mee het infrastructuurbeleid van de toekomst

Bibliotheek Stuttgart

Via het Fonds Culturele Infrastructuur (FoCI) investeert de Vlaamse overheid in de cultuur- en jeugdinfrastructuur in Vlaanderen. Ze doet dit door het verstrekken van investeringssubsidies voor het bouwen, uitbreiden, verbouwen of aankopen van cultuur- en jeugdinfrastructuur met bovenlokaal belang.

In 2022 krijgt het Fonds Culturele Infrastructuur een nieuw reglement en daarom organiseert het Departement Cultuur, Jeugd en Media een bevraging rond de infrastructuurnoden in de cultuur- en jeugdsector. De resultaten vormen een eerste stap in het bepalen van de investeringsprioriteiten voor de toekomst.

Laat je stem horen en geef mee vorm aan het infrastructuurbeleid van de Vlaamse overheid! Maar haast je, want de deadline verstrijkt al op 10 juni.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 29-05-2020
  • |
  • Sara Moens (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)