Save the date: Overlegplatform voor erfgoedbibliotheken 2021

De Vlaamse Erfgoedbibliotheken en de VVBAD ontvangen je graag op vrijdag 19 november 2021 op het negende Overlegplatform voor erfgoedbibliotheken in Vlaanderen en Brussel. Het Overlegplatform is het forum voor dialoog, informatie-uitwisseling en samenwerking voor medewerkers van erfgoedbibliotheken.

Deze keer vindt het Overlegplatform plaats in Leuven, bij KADOC, Documentatie- en Onderzoekscentrum voor Religie, Cultuur en Samenleving. Zoals gebruikelijk kan je op deze dag ook kennis maken met de erfgoedwerking van de gastinstelling. 

Omdat we elkaar zo lang niet gezien hebben maken we er een rustige dag van, met veel tijd om bij te praten. In de voormiddag delen we kennis en ervaring rond het werken met vrijwilligers, stagiairs en sociale tewerkstelling, in gewone en coronatijden. 

Na een uitgebreide lunch wisselen we van gedachten over de toekomst: wat zijn in de komende jaren belangrijke thema’s voor de sector, en wat kan daar de dienstverlenende rol van de Vlaamse Erfgoedbibliotheken bij zijn? Tot slot borrelen we gezellig even na.

Het precieze programma wordt na de zomer bekend gemaakt. Vanaf dan kan je ook inschrijven. We kijken er alvast naar uit om je weer eens te ontmoeten!

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 08-07-2021
  • |
  • Britt Janssens (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)