Save the date: Focusgroep dienstverlening Vlaamse Erfgoedbibliotheken op 9 september

Twee mannen gebogen over historische boeken op een tafel

De Vlaamse Erfgoedbibliotheken zijn volop bezig met het uittekenen van het nieuwe beleidsplan voor 2024-2028. Als dienstverlener voor alle organisaties in Vlaanderen en Brussel die collecties bibliothecaire erfgoed beheren, gaan we uit van een participatief traject dat de sector betrekt bij onze beleidsplanning.

Als vervolg op onze online nodenbevraging, organiseren we een focusgroep om de resultaten van deze bevraging uit te diepen en de strategische keuzes met jullie af te toetsen.

Wil jij meedenken over de dienstverlening van de Vlaamse Erfgoedbibliotheken? Noteer alvast vrijdag 9 september in je agenda. We starten in de voormiddag en sluiten deze bijeenkomst af met een lunch. Meer informatie volgt in de loop van de zomer.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 28-06-2022
  • |
  • Beheerder Website (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)