Nieuw in ons team: Veerle Oerlemans

Medewerker Veerle Oerlemans

Sinds juni is Veerle Oerlemans aan de slag als deeltijds officemanager bij de Vlaamse Erfgoedbibliotheken vzw.

“Bij aanvang van mijn loopbaangeschiedenis genoot ik een klassieke opleiding Latijn-Grieks met een vervolgopleiding master (licentiaat) vertaler Frans-Engels en een vleugje bedrijfskunde. Doorheen mijn parcours van commercieel-administratieve functies deed ik een ruime werkervaring op in diverse sectoren en bleef ik me bijscholen. Vanuit mijn breed interesseveld is de culturele erfgoedsector weer een nieuwe uitdaging. ‘In woord en beeld’ draag ik steeds hoog in het vaandel, met de puntjes op de “i”.

In mijn nieuwe functie in dit fijne team draag ik graag mijn cijfermatig en taalkundig steentje bij aan het vlotte ‘reilen en zeilen’ van de administratie - zowel algemeen als doorheen de verschillende projecten - de personeelszaken, de boekhouding en het facility management.

Met scherp arendsoog hou ik de administratieve ‘onboarding’ en ‘offboarding’ van onze medewerkers en stagiairs in de gaten en tijdens hun lange of korte reis bij de Vlaamse Erfgoedbibliotheken vzw sta ik hen graag ten dienste voor hun personeelsdossier. Het is steeds mijn doelstelling om met een correcte opvolging en juridische accuratesse de backoffice van de coördinator en het team goed draaiende te houden in het belang van kwaliteit en tevredenheid".

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 10-10-2022
  • |
  • Veerle Oerlemans (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)