Informatie aan Zee 2023 - Call for papers

Logo met als tekst VVBAD en verschillende rode strepen

Volgend jaar organiseert de VVBAD opnieuw haar tweejaarlijkse congres voor informatieprofessionals Informatie aan Zee op 19 en 20 oktober 2023 te Oostende. Daarom lanceert de VVBAD een open oproep voor bijdragen. Kandidaten kunnen een voorstel indienen ten laatste 29 januari 2023.

Het thema van Informatie aan Zee 2023 is 'Impact: Maken we het verschil? Maak het verschil!'. Centraal staat de maatschappelijke rol van de informatiesector en hoe ze relevant kan blijven voor de steeds evoluerende samenleving. 

Denk bijvoorbeeld aan bijdragen over gemeenschap en bibliotheken, participatief archiveren, diversiteit, dekoloniseren, een inclusieve en gelijkwaardige samenleving, ethische praktijken, duurzaamheid, zelfontwikkeling, gebruikersgericht werken, maatschappelijk werk, de impact van nieuwe technologieën op onze sector en gemeenschap, het belang van evalueren, meten en parameters, enzovoort.

Heb je een voorstel? Laat het dan ten laatste 29 januari 2023 weten via dit formulier

Meer weten? Raadpleeg de VVBAD-website.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 30-11-2022
  • |
  • Sara Moens (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)