Hoe pak jij het onderhoud in je depot aan?

Twee gele schoonmaakhandschoenen aan een waslijn opgehangen

Stof en ongedierte, het zijn de ergste vijanden van elke collectiebeheerder. Een goed onderhoud van het depot vormt de beste verdediging tegen deze onverlaten en de schade die ze mogelijk met zich meebrengen. Maar wat houdt ‘goed onderhoud’ precies in? Welke richtlijnen worden er in de sector gevolgd? En welke good practices verdienen aanbeveling?

We horen het graag van de experten zelf. Vul jij ook onze bevraging in? Dat kan tot en met 14 maart. De resultaten stellen we voor tijdens de volgende bijeenkomst van de collegagroep Behoud en beheer, die we samen met FARO coördineren.

We stellen je inbreng heel erg op prijs!

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 08-02-2023
  • |
  • Sara Moens (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)